Vacature Financieel medewerker

IribovSBW is een service laboratorium voor plantenveredelings- en vermeerderingsbedrijven. IribovSBW is toonaangevend in weefselkweek en biedt daarnaast diverse verdelingsondersteunende technieken zoals: polyploidisatie, embryo rescue, protoplastenfusie, pollencultuur en het virusvrijmaken van planten. Tevens beschikt IribovSBW over een eigen analytisch laboratorium voor virustoetsing en een eigen kas faciliteit voor het afharden van planten. IribovSBW heeft een ruime expertise in meer dan 450 gewassen in zowel sierteelt als groente en fruit gewassen. Specialistische opdrachten of kleine producties worden gedaan in Nederland, grootschalige producties worden gemaakt in een van de productielabs in Macedonië of Ghana.

Wij zijn per direct op zoek naar een fulltime

 

Financieel medewerker (M/V)

 

 

op de financiële afdeling, in een klein team, te Heerhugowaard. Als financieel administratief medewerker ben je medeverantwoordelijk voor het goed bijhouden van de financiële administratie. Je verzamelt, registreert, ordent en controleert financieel-administratieve informatie en voert data (gegevens) in voor financiële doeleinden. 

Vanwege de sterke groei van het bedrijf zal je naast administratieve vastleggingen, ook activiteiten gaan verrichten op het gebied van inkoop, productie en kwaliteit. Je levert binnen teamverband een bijdrage aan het analyseren van de cijfers/bedrijfsprocessen en komt proactief met voorstellen voor verbeteringen.

Functie-eisen

Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau met afgeronde opleiding bedrijfseconomie.
Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur binnen een financiële / administratieve omgeving.
Je bent een teamplayer, sociaal en communicatief vaardig in het Nederlands en Engels.
Je doorziet operationele processen.
Je hebt een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid en bent accuraat en oplossingsgericht.
Je staat open voor een baan met afwisselende werkzaamheden.
Je hebt ervaring met boekhoudprogramma’s en productiesystemen.

 

Aangeboden

Wij bieden je een zelfstandige, afwisselende baan in een groeiend, dynamisch en innovatief bedrijf. IribovSBW kent een informele en open werksfeer. Binnen de organisatie is voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Geïnteresseerd?

Uw sollicitatie kunt u per email richten aan Mirella de Lange

 
IribovSBW
Middenweg 591b
1704 BH Heerhugowaard
T: +31 (0)72 5742427
E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.