Analist flowcytometrie en moleculaire analyse (MLO/HLO)

Wat ga jij doen?

De werkzaamheden bestaan o.a. uit het routinematige verwerken van ploidie analyses en vergelijkbare flowcytometrische toepassingen. Hieronder vallen het aannemen van aanvragen, flowcytometrische metingen analyseren, en verwerken binnen een kwaliteitsmanagementsysteem. Ook ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de flowcytometers. Naast de flowcytometrische werkzaamheden word je ook ingewerkt voor moleculaire analyses (PCR analyse t.b.v.  genotyperingen en detectie van plantpathogenen), zodat je all-round inzetbaar bent, wat de functie uitdagend houdt.

Het is een pre als je ervaring hebt met flowcytometrische bepalingen en met genotyperingen, en  pathogeen detectie. Ook heb je affiniteit met onderhoud/werking van apparatuur.

Wie ben jij?

Education requirement: MBO, HBO
Language requirement: English, Dutch

Wie ben jij?

Voor de functie van Analist moleculaire analyse vragen we:

  • MLO-diploma (niveau 3/4) of HLO-diploma;
  • Kennis en ervaring met analytische biologische technieken.
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk in Nederlands als Engels.
  • Een resultaatgerichte en nauwgezette werkhouding (ook onder tijdsdruk).
  • Ordelijk en nauwkeurig werkend in het bijhouden van administratie.

Het is een pre als je ervaring hebt met flowcytometrische bepalingen en met genotyperingen, en  pathogeen detectie. Ook heb je affiniteit met onderhoud/werking van apparatuurHet is een pre als je ervaring hebt met flowcytometrische bepalingen en met genotyperingen, en  pathogeen detectie. Ook heb je affiniteit met onderhoud/werking van apparatuur.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een zelfstandige en afwisselende functie binnen een dynamisch, flexibele organisatie, waar een goede informele werksfeer aanwezig is. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en de arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de functie. Het betreft een functie voor 40 uur per week, maar 32 uur is bespreekbaar. Je krijgt in beginsel een jaarcontract, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Iribov

Iribov is een toonaangevend laboratorium dat diensten uitvoert op het gebied van plantenvermeerdering en – veredeling. De voornaamste activiteiten zijn weefselkweek vermeerdering van planten en diverse analyses aan planten. Iribov heeft een ruime expertise in meer dan 500 gewassen in zowel sierteelt, groente- en fruit gewassen. Iribov heeft internationaal een sterke marktpositie als onafhankelijke leverancier. Met laboratoria in Nederland, Macedonië̈̈ en Ghana is Iribov een internationale organisatie met in totaal ruim 500 medewerkers. Jaarlijks worden er minimaal 50 miljoen weefselkweek planten geproduceerd.

Interesse in deze uitdagende functie? Richt je sollicitatie aan:

Logo Iribov 210512

Dear user, this website uses cookies. By using this website you consent to the cookies used. Please read the Privacy Policy for more information.