Gewasverzorger

(m, f)

Wat ga jij doen?

Je bent medeverantwoordelijk voor de teeltprocessen, gewasbescherming en watergift. Daarnaast volg je de teelt en ontwikkelt teeltprotocollen in samenwerking met je collega’s. Verder werk je mee in het kas team en rapporteert aan de kas manager. Plannen, organiseren en initiatief nemen behoren tot jouw taken.

 

Wie ben jij?

Education requirement: MBO
Language requirement: English, Dutch

Wie ben jij?

Om deze functie succesvol te kunnen uitvoeren, herken je jezelf in onderstaande.

  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Teelt technische kennis/ervaring is een pre;
  • Groene vingers;
  • Ervaring met klimaatregeling, bemesting, watergift en gewasbescherming is een pre;
  • Beschikking over een spuitlicentie is een pre;
  • Goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels;
  • Flexibel en bereid om buiten normale werktijden specifieke werkzaamheden uit te voeren, o.a. weekenddiensten.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een zelfstandige en afwisselende functie binnen een dynamisch, flexibele organisatie, waar een goede informele werksfeer aanwezig is. Er is ruimte voor persoonlijke groei, wij investeren in jou, o.a. door interne/externe opleidingstrajecten. De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de functie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Iribov

Iribov is een toonaangevend laboratorium dat diensten uitvoert op het gebied van plantenvermeerdering en -veredeling. De voornaamste activiteiten zijn weefselkweek vermeerdering van planten en diverse analyses aan planten. Iribov heeft een ruime expertise in meer dan 500 gewassen in zowel sierteelt, groente- en fruit gewassen. Iribov heeft internationaal een sterke marktpositie als onafhankelijke leverancier. Met laboratoria in Nederland, Macedonië en Ghana is Iribov een internationale organisatie met in totaal ruim 500 medewerkers. In 2022 worden er ongeveer 50 miljoen weefselkweek planten geproduceerd.

Herken je jezelf in bovenstaande, richt je sollicitatie aan:

Logo Iribov 210512

Dear user, this website uses cookies. By using this website you consent to the cookies used. Please read the Privacy Policy for more information.