HR adviseur (24 uur)

Wat ga jij doen?

In deze groeifunctie als HR-adviseur ben je medeverantwoordelijk voor het personeelsbeleid binnen Iribov Nederland. Je bent het eerste aanspreekpunt omtrent personeelszaken, salarisadministratie, arbeidsvoorwaarden en verzuim. Je bent betrokken bij het volledige werving- en selectieproces een adviseert over de personele bezetting. Daarnaast werk jij mede het personeelsbeleid verder uit en implementeert deze in de organisatie. Je geeft binnen de diverse afdelingen gevraagd en ongevraagd advies over veranderende wet- en regelgeving, arbeidsomstandigheden en het verzuimbeleid en bent daarbij de vraagbaak over alle personeelsaangelegenheden. Je wordt on the job begeleid door de HR manager

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Uitvoeren en verbeteren van procedures (met betrekking tot aanname, contracten, salaris, verlof, ziekte);
 • Werving en selectie van personeel;
 • Verzuim- en casemanagement;
 • Fungeren als aanspreekpunt voor alle niveaus binnen de organisatie;
 • Ondersteuning van de HR manager bij HR projecten, zoals ontwikkelen van functiebeschrijvingen en -waardering
 • Uitvoeren van alle bijbehorende administratie en voorkomende werkzaamheden

 

Wie ben jij?

Education requirement: MBO, HBO
Language requirement: English, Dutch

Wie ben jij?

Om deze functie succesvol te kunnen uitvoeren, beschik je over de volgende competenties:

 • HBO /MBO+ werk- en denkniveau - HR gerelateerd
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
 • Op de hoogte van recente wet- en regelgeving;
 • Proactieve en zelfstandige houding;
 • Communicatieve-, administratieve- en organisatorische vaardigheden;
 • Beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een zelfstandige en afwisselende functie binnen een dynamisch, flexibele organisatie, waar een goede informele werksfeer aanwezig is. Er is ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en de arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de functie. Het betreft een functie voor 24 uur per week. Je krijgt in beginsel een jaarcontract, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Iribov

Iribov is een toonaangevend laboratorium dat diensten uitvoert op het gebied van plantenvermeerdering en – veredeling. De voornaamste activiteiten zijn weefselkweek vermeerdering van planten en diverse analyses aan planten. Iribov heeft een ruime expertise in meer dan 500 gewassen in zowel sierteelt, groente- en fruit gewassen. Iribov heeft internationaal een sterke marktpositie als onafhankelijke leverancier. Met laboratoria in Nederland, Macedoni├ź en Ghana is Iribov een internationale organisatie met in totaal ruim 500 medewerkers. Jaarlijks worden er minimaal 50 miljoen weefselkweek planten geproduceerd.

Als je geïnteresseerd bent in deze functie en klaar bent om deel uit te maken van ons Team, stuur dan je CV en motivatiebrief naar:

Logo Iribov 210512

Dear user, this website uses cookies. By using this website you consent to the cookies used. Please read the Privacy Policy for more information.