Vacature Gewasverzorger R&D

IribovSBW is een toonaangevend laboratorium dat diensten uitvoert op het gebied van plantenvermeerdering en onderzoek aan planten. De voornaamste technieken zijn weefselkweek van planten en diverse analyses aan planten. IribovSBW heeft een ruime expertise in meer dan 450 gewassen in zowel sierteelt, groente- en fruit gewassen. Wij hebben een sterke marktpositie als onafhankelijke leverancier zowel nationaal als internationaal binnen de tuinbouw. IribovSBW is onderdeel van de Iribov Holding, een internationale organisatie met laboratoria in Nederland, Macedonië en Ghana met in totaal 400 medewerkers.

In Heerhugowaard hebben wij kassen voor het afharden van weefselkweek planten en voor ondersteunende diensten voor plantveredeling en R&D.

Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een fulltime :

 

 Kasmedewerker R&D m/v

 

Functieomschrijving:

Opplanten/sorteren

Bepalen van slagingspercentages

Registraties d.m.v. scanning systeem

Planten gereedzetten voor leveringen 

Assisteren bij veredelings projecten.

More: Vacature Gewasverzorger R&D

Vacature Account Manager Binnendienst

IribovSBW is een toonaangevend laboratorium dat diensten uitvoert op het gebied van plantenvermeerdering en onderzoek aan planten. De voornaamste technieken zijn weefselkweek van planten en diverse analyses aan planten. IribovSBW heeft een ruime expertise in meer dan 450 gewassen in zowel sierteelt, groente- en fruit gewassen. Wij hebben een sterke marktpositie als onafhankelijke leverancier zowel nationaal als internationaal binnen de tuinbouw. IribovSBW is onderdeel van de Iribov Holding, een internationale organisatie met laboratoria in Nederland, Macedonië en Ghana met in totaal 350 medewerkers.


Voor de vestiging in Heerhugowaard zijn wij op zoek naar een fulltime (40 uur)

Account Manager Binnendienst

Functieomschrijving

Je wordt verantwoordelijk voor de coördinatie en planning van de opdrachten voor ons laboratorium van een aantal klanten. Je neemt de orders aan en vertaalt deze naar een planning voor de productie, een en ander in goed overleg met de opdrachtgever en de productielocaties. Je bent voor de klant het eerste aanspreekpunt en zorgt voor goede vastlegging van de afspraken, voortgangsrapportage en ook voor de nazorg na het leveren van het materiaal. Daarvoor werk je samen met andere afdelingen in het laboratorium, de kwekerij en het logistiek centrum. Je bent zo de onmisbare schakel tussen de buitendienst en de productieafdelingen en als onderdeel van het commerciële team zorg je er mede voor dat we als bedrijf waarmaken wat we aan de klant beloven.

More: Vacature Account Manager Binnendienst

Vacature Kwaliteitsfunctionaris-coordinator inkoop

IribovSBW is een service laboratorium voor plantenveredelings- en vermeerderingsbedrijven. IribovSBW is toonaangevend in weefselkweek en biedt daarnaast diverse verdelingsondersteunende technieken zoals: polyploidisatie, embryo rescue, protoplastenfusie, pollencultuur en het virusvrijmaken van planten. Tevens beschikt IribovSBW over een eigen analytisch laboratorium voor virustoetsing en een eigen kas faciliteit voor het afharden van planten. IribovSBW heeft een ruime expertise in meer dan 450 gewassen in zowel sierteelt als groente en fruit gewassen. Specialistische opdrachten of kleine producties worden gedaan in Nederland, grootschalige producties worden gemaakt in een van de productielabs in Macedonië of Ghana.

Wij zijn per direct op zoek naar een fulltime (40 uur)

 

Kwaliteitsfunctionaris/ coördinator inkoop (M/V)

 

IribovSBW heeft de volgende kwaliteitscertificaten: Authorized Service Laboratories Naktuinbouw, Naktuinbouw Elite, Global G.A.P. (Crop based - plant propagation material) en heeft de ambitie om ISO 17025 (kwaliteitsnorm laboratoria) gecertificeerd te worden. Als kwaliteitsmedewerker adviseer en ondersteun je de organisatie bij de ontwikkeling, implementatie, borging, toetsing en uitvoering van het kwaliteitsbeleid. Je levert een zelfstandige bijdrage aan het doel van kwaliteit: het ontwerpen, implementeren en onderhouden van kwaliteitsprocedures waarmee de rechtmatigheid, veiligheid en kwaliteit van de processen op grond van erkende normen en wet- en regelgeving wordt geborgd en aangetoond. Daarnaast draag je zorg voor het onderhoud en beheer van het kwaliteitssysteem. Je bevordert het kwaliteitsgericht denken en werken. Je coördineert interne- en externe audits, ondersteunt op het gebied van risicoanalyse en je geeft advies en voorlichting over kwaliteit.

Als coördinator inkoop ben je de drijvende kracht achter de bestellingen. Je bepaalt periodiek de forecast en zorgt ervoor dat de bestellingen tijdig worden geplaatst en ontvangen. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de leveranciers. Jaarlijks evalueer je het inkoop beleid inclusief leverancier beoordelingen, inkoopcondities, volumes en productalternatieven. Je voert gezamenlijk met senior management periodieke gesprekken met de top 25 leveranciers en legt gemaakte afspraken vast. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor een tijdige en juiste registratie van de inkopen.

More: Vacature Kwaliteitsfunctionaris-coordinator inkoop