Vacature Kwaliteitsfunctionaris-coordinator inkoop

IribovSBW is een service laboratorium voor plantenveredelings- en vermeerderingsbedrijven. IribovSBW is toonaangevend in weefselkweek en biedt daarnaast diverse verdelingsondersteunende technieken zoals: polyploidisatie, embryo rescue, protoplastenfusie, pollencultuur en het virusvrijmaken van planten. Tevens beschikt IribovSBW over een eigen analytisch laboratorium voor virustoetsing en een eigen kas faciliteit voor het afharden van planten. IribovSBW heeft een ruime expertise in meer dan 450 gewassen in zowel sierteelt als groente en fruit gewassen. Specialistische opdrachten of kleine producties worden gedaan in Nederland, grootschalige producties worden gemaakt in een van de productielabs in Macedonië of Ghana.

Wij zijn per direct op zoek naar een fulltime (40 uur)

 

Kwaliteitsfunctionaris/ coördinator inkoop (M/V)

 

IribovSBW heeft de volgende kwaliteitscertificaten: Authorized Service Laboratories Naktuinbouw, Naktuinbouw Elite, Global G.A.P. (Crop based - plant propagation material) en heeft de ambitie om ISO 17025 (kwaliteitsnorm laboratoria) gecertificeerd te worden. Als kwaliteitsmedewerker adviseer en ondersteun je de organisatie bij de ontwikkeling, implementatie, borging, toetsing en uitvoering van het kwaliteitsbeleid. Je levert een zelfstandige bijdrage aan het doel van kwaliteit: het ontwerpen, implementeren en onderhouden van kwaliteitsprocedures waarmee de rechtmatigheid, veiligheid en kwaliteit van de processen op grond van erkende normen en wet- en regelgeving wordt geborgd en aangetoond. Daarnaast draag je zorg voor het onderhoud en beheer van het kwaliteitssysteem. Je bevordert het kwaliteitsgericht denken en werken. Je coördineert interne- en externe audits, ondersteunt op het gebied van risicoanalyse en je geeft advies en voorlichting over kwaliteit.

Als coördinator inkoop ben je de drijvende kracht achter de bestellingen. Je bepaalt periodiek de forecast en zorgt ervoor dat de bestellingen tijdig worden geplaatst en ontvangen. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de leveranciers. Jaarlijks evalueer je het inkoop beleid inclusief leverancier beoordelingen, inkoopcondities, volumes en productalternatieven. Je voert gezamenlijk met senior management periodieke gesprekken met de top 25 leveranciers en legt gemaakte afspraken vast. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor een tijdige en juiste registratie van de inkopen.


Functie-eisen
Je hebt een relevante HBO opleiding afgerond;
Je hebt bij voorkeur minimaal 3 jaar relevante werkervaring;

Je kan procesmatig denken en snel schakelen;
Je beschikt over een analytische instelling en overtuigingskracht;
Je kan goed het overzicht bewaken van de verschillende werkzaamheden;
Je hebt een flexibele instelling en een actieve houding;
Je hebt een goede beheersing van Nederlands en Engels.

Aangeboden
Wij bieden je een zelfstandige, afwisselende baan in een groeiend, dynamisch en innovatief bedrijf. IribovSBW kent een informele en open werksfeer. Binnen de organisatie is voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Geïnteresseerd?

Uw sollicitatie kunt u per email richten aan Mirella de Lange

 
IribovSBW
Middenweg 591b
1704 BH Heerhugowaard
T: +31 (0)72 5742427
E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.